Kvalitetstid på en søndag

Av og til er det hardt å være impulsiv. De siste to ukene har jeg jobbet 110%, og hatt 50% skole. Fra nå av skal jeg bare kose meg med lørdagsjobben min, og studere, men jeg har allerede gått glipp av så mye undervisning at jeg begynner å bli litt stresset. Det er kun én uke igjen til eksamen i anatomi og sykdomslære! Jeg hadde aldri i livet klart dette om jeg ikke hadde hatt eksamen i begge fagene på høyskolenivå fra tidligere, og jeg krysser nå alt jeg har for at vi får spørsmål om alt jeg kan fra før av. Læreren i anatomi på skolen hvor jeg tok bacheloren min var jo håpløs, men jeg var heldigvis veldig god på sykdomslære. Satser på at det ordner seg denne gangen også!

Én kommentar

frodith

18.09.2016 kl.19:01

Har du sittet og lest til eksamen i dag? :-( Her har det vært deilig vær og glad for å være ute :-)

Ingeniørfrue

18.09.2016 kl.19:08

frodith: Ja, satt i 4,5 timer, før jeg dro med meg mannen ut på en lang gåtur. Endte opp med å kjøpe (antakelig årets siste) softis på kiosken. :)

Skriv en ny kommentar

Ingeniørfrue

Ingeniørfrue

27, Trondheim

... fordi bloggverdenen trenger flere tittelfruer. ... neida. Ok. I første rekke handler denne bloggen om den seneste dillen, men også om bryllupsforberedelser og annet svada. Biter hardt, og kan å slåss med sverd.

Kategorier

Arkiv

hits