Blue & gold wedding theme

Det er hardt å være en vims, og det er enda verre å være en kreativ, superinspirert vims. Det er så mye jeg vil gjøre, så mye som jeg vil prøve, men ting tatt i betraktning, har jeg verken tid, plass, eller samvittighet. Sånn går det når man bor i et evig oppussingsprosjekt. Jeg prøver å forklare Mr.X at dette er min måte å håndtere livet mens det er på vent (les: så lenge vi ikke har noen håndtverkere som kan gjøre ferdig resten av huset), men jeg tror ikke at han forstår min måte å cope på. Det er uansett bedre enn å være depressiv (les: å skyve vekk depresjonen ved å fokusere på noe man mestrer med glans).

Uansett, vi skulle ikke snakke om psykisk helse, oppussing, og andre kjipe ting i dag. Slikt hører nemlig ikke hjemme på denne bloggen. Vi skulle snakke om bryllup! Igjen. Jeg liker bryllup. Og da særlig å planlegge mitt eget. Nå har jeg i hvert fall bestemt meg for et fargetema, og primærfargene blir marineblått og gull. I starten av planleggingen var jeg så hypet på et rustikt bryllup, men jeg har innsett at det faktisk krever enda mer ressurser enn et mer klassisk tema. Dessuten kan jeg blande inn litt wibbley-wobbley-timey-wimey stuff når ting er blått. Nevnte jeg at jeg er en nerd...?

Anyway....

Jeg fant denne på Fretex forrige helg:Vel, den så ikke slik ut da. I utgangspunktet var den grå, så jeg gav den en runde med gullspray. Den brune platen på innsiden skal få et par strøk med tavlemaling, og glasset skal fjernes innen den store dagen. Jeg er ikke helt sikker på hva den skal brukes til enda, men mistenker at den vil informere gjester om at kakene er fullt spiselige...

Jeg har også fryktelig lyst på denne serviettringen:

http://i.ebayimg.com/images/g/UBcAAOSw7ThUq1K9/s-l1600.jpg

Og det er en viss fare for at jeg kommer til å bruke mørkeblå laken fra IKEA som duker. Hvem vil merke forskjellen?!

Classic blue wedding reception centerpiece idea; Featured Photographer: Marni Rothschild Pictures:

Jeg har også store planer om å spraymale bunnene på blomstervasene med gullspray for å pimpe opp disse litt. De er i utgangspunktet ganske kjedelige. Ja, de heter faktisk "Ensidig".

ENSIDIG Vase IKEA

Mhm.

TARDIS Doctor Who cake.
Darcy777 - I would cry if I had someone in my life that would be thoughtful enough to give me this.:

Mhm. Ja. Velkommen til mitt eget lille univers av blått, gull og sci-fi.

Én kommentar

frodith

30.07.2016 kl.14:25

Dette blir bra! :-)

Skriv en ny kommentar

Ingeniørfrue

Ingeniørfrue

27, Trondheim

... fordi bloggverdenen trenger flere tittelfruer. ... neida. Ok. I første rekke handler denne bloggen om den seneste dillen, men også om bryllupsforberedelser og annet svada. Biter hardt, og kan å slåss med sverd.

Kategorier

Arkiv

hits